Heartbeatnieuws

Van 16 tot en met 18 januari 2009 organiseren we samen met movement een jongerenweekend in Lemele. Klik voor meer informatie op de flyer hiernaast.

 

Wat een feestje was het met zang dans drama en een goed gevulde zaal. Dat gaf ons weer moed om verder te gaan ondanks het grote gat wat gevallen is door het afscheid van bijna de hele band. Mocht je de foto’s nog niet gezien hebben check dan even www.heartbeat.jongerenwebsite.nl

 

Tamara Smits heeft laten weten haar Heartbeat activiteiten af te willen bouwen, ze is toe aan een nieuwe uitdaging. Erg jammer, we zijn blij met wat ze voor Heartbeat heeft gedaan! Dat betekent voor ons dat we op zoek zijn naar iemand voor decor en een penningmeester. Ben jij creatief of goed met geld(of is één van je ouders dat)? Laat het weten!

 

Voor de PR zijn we op zoek naar jonge creativelingen die een flyer/poster kunnen ontwerpen, dit kan op de drama avond, je gaat naar drama en komt na de opening naar Wapenschild 22 om daar aan de poster en flyer te werken. Ook tekstschrijvers zijn welkom (kerkbladen, krant, omroepen etc.)

 

Voor het aan elkaar praten van de dienst zijn we ook op zoek naar jongeren die dit wel een keer willen doen, misschien iemand van de gelegenheidsband? Ook Matthijs gaat ons namelijk verlaten vanwege huwelijk & verhuizing. We wensen jullie veel geluk samen!).

 

Verder kunnen we nog een kok/kokkin gebruiken die het leuk vind om 2 tot 4 keer per jaar een deel van onze gezamenlijke maaltijd klaar te maken. Ben je goed in panenkoekenbakken, meld je dan aan!

 

Ben je 13+ en lijkt het je leuk om een keer mee te doen/te kijken of Heartbeat iets voor jou is? Kom dan een keer langs op maandagavond in de Hoeksteen vanaf half 8 of meld je aan op onderstaand mailadres dan nemen wij contact met je op!

 

Zo ben je weer even helemaal bij wat Heartbeat betreft, vragen/opmerkingen ideetjes, mail gerust heartbeat.swifterbant@solcon.nl

 

Welkom

Jongerenweekend