The Real Me

Hoeveel mensen denk ik nog voor de gek te houden, hoe lang houd ik dit nog vol? Aan wie laat ik nou eigenlijk mijn echte ik zien? Het is niet altijd even makkelijk, mijn echte vrienden kennen mij, weten dat ik een masker voor houd op verschillende momenten. Mijn emoties???? nou laten we het daar maar niet over hebben, nee hoor met mij gaat het altijd prima ik kan het wel aan. Maak je om mij maar geen zorgen.

Maar diep van binnen denk ik… ziet niemand wat ik nou echt voel dat ik het niet alleen kan, waarom ik niet mezelf kan zijn………

Zo zijn er veel mensen die moeilijk kunnen omgaan met hun REAL ME. Mensen die moeite hebben om te zeggen wat ze nou echt zo graag zouden willen, maar ze durven niet want, wat zouden m’n ouders er van zeggen, m’n familie, en de anderen bij mij op school……? Nee hoor ik red me wel ik doe wel mee met de rest.

Maar toch weten we dat er altijd EEN is die precies weet wat we denken en wat we voelen. Waar we terecht kunnen, God kijkt nergens van op hij heeft al zoveel van de mensen gezien, pijn, verdriet, blijdschap.

Toch ga ik het proberen mezelf te zijn want ik ben een mens die er mag zijn. Ik ga proberen geen masker meer te dragen want ik weet dat er iemand voor me is, die het niet raar vind wat ik ook doe. Iemand waar ik THE REAL ME aan kan laten zien.

Welkom

Thema liedje

Het thema 'the real me' is voortgekomen uit het beluisteren van dit nummer. Een mooi nummer wat velen van ons aanspreekt. Beluister hem hier.
Hier kun je de songtekst bekijken.

Spreker

Onze spreker voor aankomende dienst is de cabaretier Ruurd Walinga. Hij komt bij ons een stukje cabaret doen over het op zoek zijn naar jezelf. Hier vind je een stukje door hem geschreven over zijn cabaretstukje.

Nieuwe viering